torsdag 7. juli 2011

Kaldt, kaldt, kaldt

37486 skritt og 20+ km (har ikke gjort matta)

"Sexy Jesus" fra power pointen
Som jeg kanskje sa i gaar saa var det isende kaldt i O Cebreiro. Det ble ikke noe saerlig bedre utover dagen. Vi spiste ute ett par ganger og gikk paa katolsk messe for aa faa litt underholdning ;-) Messen var tekstet med power point og overvakkre bilder av Jesus og engler. Ganske lystig egentlig :-)

Vi moette en tysk, veldig kjekk mann som vi inviterte paa Chockolate Caliente. Han hadde ikke unnet seg noe ekstra og det maatte vi jo fikse. Beina hans var i en forferdelig forfatning saa jeg haaper det har gaatt bra med han i dag.

I morres var vi sist opp som vanlig. Vi forstaar ikke helt hvorfor folk raser ut foer det er lyst og de kan se vei markeringene. Det er jo ikke 38 grader lenger. Vi fant ut at vi ikke har sett moerket paa en uke i alle fall. vi legger oss i lyset og staar opp graalysningen.

Vi kledde paa oss alle klaerene vaare lag paa lag og satte i vei. Uten ryggsekker i dag og :-) Regnponchoen maatte snart tas i bruk og det var drittvaer hele veien.

Det er tre norske damer her fra Oslo. Jeg moette dem for et par dager siden paa veien. Vi har gaatt i naerheten av dem i hele dag. De reiser med Merlot reiser og har en pakkeloesning med hotell og frakt av bagasje.

Naa er vi i Tricastella og naermer oss drastisk 100 km grensen til Santiago.
Vi har nettopp laget middag: Pasta med floetesaus, sopp, erterstenger og hvitloek. Dessert: formkake, hermetiske ferskener og krem. Alt toppet med de siste spanske sladdrebladene med bryllupet til Albert av Monaco.

I morgen skal vi bare gaa 10 km for vi tar en omvei om byen Samos og der vil vi bo. Det er et herberge der med dyner :-) Luksus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar