lørdag 9. juli 2011

Juks i regnet

I dag boettet det ned med regn. Vi skulle bare 11 km saa vi endte med aa ta en taxi til Sarria. Naa har det regnet saa mange dager saa i dag investerte jeg i en skikkelig poncho med plass til sekken. Det var et godt kjoep. Den gamle donerte jeg bort til skottske Nev. En merkelig type fra Dundee. Naar vi moette han var han helt nedkjoert og klissvaat. Han hadde gaat fra Sant-Jean i frankrike til Santiago. Tilbake til Astorga, moett en jente der og fulgt henne til Santiago og videre til Finisterre og var naa paa vei tilbake nok en gang. Ble ikke helt klok paa han. Moette og et eldre par som hadde gaatt helt fra Bern og hit.

Vi bor paa et skikkelig originalt herberge, Don Alvaro. Her er det greie soverom, sommerhage og soltak, leserom og peisestue.

Siden det var saa daarlig vaer og kaldt ute bestemte Z og jeg oss for aa lage suppe til hele gjengen. Vi handlet inn alt vi trengte for 10 € og endte opp med aa servere 21 personer. Paa den maaten kom vi i snakk med mange nye. Alt mens vi fulgte med paa tour de france selvfoelgelig :-)

Paa kvelden tente verten opp i peisen og spanderte lokalt brennevin. Dvs satte flasken der saa vi kunne smake alt vi ville. Det ble god stemning med gitar og god prat.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar