fredag 8. juli 2011

Litt sliten

21868 skritt, 10 km
Det ble ikke saa langt i dag fordi vi ville bo i Samos. Det er et kloster der med herberge, men vi ville nyte dyner. Vi psyket oss skikkelig opp i tilfelle de ikke hadde dyner lenger, men det hadde de :-)
Skikkelig koselig sted.

Vi fant en bar med pilegrimsmeny. En pilegrimsmeny er en tre retters meny til mellom 6 og 13 euro avhengig av hvor du er. Den er ganske enkel og sikkert billig aa lage. Du faar gjerne tre til fem valg paa hver rett. Gjerne salater, supper og pasta til forrett, rimelig kjoett eller fisk med pommes frites til hovedrett og diverse kaker eller is til dessert. Inkludert er og en flaske vin eller vann. For meg i varmen blir det litt mye mat saa jeg hopper gjerne over en rett.

Les Z sine blogginnlegg om pilegrimsmaten:
Camino eats – the peregrino menu
Camino eats: bocadillos

Tilbake til baren. Det er jo Tour de France for tiden og baade Z og jeg er interessert i den. Saa da satt vi der da, resten av dagen med middagen, en martini eller to og saa touren. Vo kom i snakk med Darek, en polsk mann med utrolig saare ben.

Vi moette noen nye norske damer i dag. Hun ene bodde paa rom med oss. Koselig aa snakke litt med henne.

Som vanlig kveldsunderholdning ;-) gikk vi paa Vesper i klosterkirken. Tenkte det var en grei maate aa se kirken paa. Det var etterhvert masse folk utenfor og de aapnet jo aldri doera saa vi tenkte at de vil vel ikke ha publikum i dag da :-) Og saa tullet vi med at vi skulle spurte inn til de beste plassene naar de aapnet, noe vi selvfoelgelig ikke gjorde. Men det gjorde Darek!? Naar sermonien startet satt han plutselig blant prestene i full habitt. Det viste seg at han var prest og misjonaer og kunne delta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar