torsdag 30. juni 2011

Villar de Mazarife - Hospital de Orbigo - Astorga

53.217 skritt, 32 km
Sa jeg at jeg skulle gaa 16 km? Ha ha, det ble det dobbelte. Litt galskap, men en god foelelse noen timer etterpaa. Stolt paa en maate.
Hele dagen gikk jeg med Kristianne fra Tyskland. Vi pratet om alt mellom himmel og jord i flere timer. Vi tok mange pauser i dag, saa turen tok oss nesten 11 timer.
Flere steder er caminoen lagt opp slik at du faar valg over flere alternative ruter. Den ene gaar gjerne langs motorveien og er ikke saa veldig trivelig. I dag valgte vi den lengste, peneste veien. Det var den og, men det var mye stigning paa veien og i dag var det relativt varmt. Vi gikk paa asfalterte veier, traktorveier og sandstier. Godt med smaasteder langs veien med barer.

Hoeydepunktet var da vi kom frem til herberget og vi fikk ett rom med kun en koeyeseng til oss og egen vask. Luksus.

Astorga var en veldig pen liten by. Sjokoladehovedstaden over alle. Det rare er at naar du gaar caminoen forsvinner behovet for soetsaker og lignende. Kjoepte en sjokolade, men det er loerdag naa og den fortsatt halv i sekken.

Moette igjen Uwe og ble kjent med 2 Soer-Afrikanske damer. Var ogsaa i en butikk med pilegrimsting og kom i snakk med innehaveren. Jeg var der en evighet. Det var saa koselig. Kom ut med en stav aa gaa med og en ny guide. Den norske gaar i soepla. Den er ikke brukbar uten kart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar